Kinderopvang Jip & Janneke BV

Kinderopvang Rhoon
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
De Beurs 39 Kaart
Plaats
3162 WB  Route Rhoon
Telefoon
010 506 6910
E-Mail
info@jip-janneke.nl
Website

Informatie

Kinderopvang Jip en Janneke B.V. heeft twee kinderdagverblijven voor 0 - 4 jarigen en drie locaties voor buitenschoolse opvang van 4 -13 jarigen onder beheer. U bent op zoek naar een kwalitatieve kinderopvang waar u uw kind(eren) aan toevertrouwd, in een omgeving waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Kinderopvang Jip & Janneke B.V. biedt zo’n omgeving. U kunt uw kind met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Natuurlijk zijn onze medewerkers ervaren, professioneel en betrokken. Maar, zeker net zo belangrijk, ze houden van hun vak en daarom bieden ze ook dat stukje persoonlijke aandacht... Doelstelling Jip & Janneke biedt professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We bieden voldoende speelgelegenheid in onze ruim opgezette accommodaties. We hebben gevarieerd spelmateriaal en organiseren regelmatig diverse activiteiten. Onder deskundige leiding worden de kinderen hierbij gestimuleerd in lichamelijk, persoonlijke en sociale ontwikkeling; uiteraard zo veel mogelijk in samenspraak met de ouders. Het belang van het kind staat bij Jip & Janneke altijd voorop. Pedagogisch beleid Kinderopvang Jip & Janneke B.V. werkt aan de hand van een pedagogisch beleidsplan. Het pedagogisch beleidsplan biedt een richtlijn voor het pedagogisch handelen van de leidsters. Met een pedagogisch beleid wil Jip & Janneke een éénduidige en continue opvoedkundige kwaliteit ontwikkelen en bewaken. Ons pedagogisch beleidsplan is een voortdurend proces van vernieuwing. •Een pedagogisch beleidsplan heeft een aantal belangrijke voordelen: • het is voor de ouders duidelijk waar de instelling voor staat. • het biedt de leidsters houvast tijdens het werken met de kinderen. • het levert een goed pedagogisch klimaat op voor de kinderen. Locatie Poortugaal Jip & Janneke is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving op het terrein van van het Delta Psychiatrisch Centrum te Poortugaal.

Kinderopvang Jip & Janneke BV is gevestigd op De Beurs 39 . Het volgende wordt aangeboden: Kinderopvang In Rhoon zijn er 3 andere Kinderopvang. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Reserveren verplicht, Dagopvang, Crèche, Peuterspeelzaal, Naschoolse opvang, Buitenschoolse opvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenspeelruimte, Speelruimte binnen, Pedagogisch beleidsplan aanwezig.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Kinderopvang Jip & Janneke BV

Give stars

Openingstijden

Categorieën

Kinderopvang
0105066910 010-506-6910 +31105066910

Kaart De Beurs 39

Loading map...